Webbplatsens överlägg

Grillad tonfisk och grönsaker med bulgur och granskogsskotts sås

2 personer

Ingredienser:

Tonfisk filè 2st

Grön sparris 8 st

Små röda paprikor 4st

Bulgur 3 dl

Vatten 6 dl

Hönsbuljongtärning 1 st

Salt

Peppar

Persilja 1 kruka

Cream fresh 2 dl

Philadephia ost med smak av gräslök 50 g

Granskogsolja 3 msk

Pressad citron 1 msk.

Gör så här:

Blanda cream fresh med philadelphia osten, granskogsoljan, pressad citron samt 1 tsk salt och rör runt och ställ sedan in den i kylen.

Koka upp vattnet med hönsbuljongen samt 0,5 msk salt.

Hacka persiljan.

Sätt på grillen.

Koka sedan bulguren när vatttnet kokat upp på svagare värme i ca 10 min till dess att den är klar.

Grilla sedan tonfisken och grönsakerna och smaksätt med god krydda.

Blanda ned persiljan med bulguren.

Lägg upp allt och njut