2 personer
Ingredienser:
Tonfisk filè 2st
Grön sparris 8 st
Små röda paprikor 4st
Bulgur 3 dl
Vatten 6 dl
Hönsbuljongtärning 1 st
Salt
Peppar
Persilja 1 kruka
Cream fresh 2 dl
Philadephia ost med smak av gräslök 50 g
Granskogsolja 3 msk
Pressad citron 1 msk.
Gör så här:
Blanda cream fresh med philadelphia osten, granskogsoljan, pressad citron samt 1 tsk salt och rör runt och ställ sedan in den i kylen.
Koka upp vattnet med hönsbuljongen samt 0,5 msk salt.
Hacka persiljan.
Sätt på grillen.
Koka sedan bulguren när vatttnet kokat upp på svagare värme i ca 10 min till dess att den är klar.
Grilla sedan tonfisken och grönsakerna och smaksätt med god krydda.
Blanda ned persiljan med bulguren.
Lägg upp allt och njut