Grillens temperatur 200 grader och ha ena gallret nere och andra övre fästet på grillen så att du får två olika höjder mot det varma kolet.Tomat och rosmarin såsen400 g mutti finkrossade tomater1 st citron1 st silverlök5 gram färsk rosmarin (ca bladen från 2 kvistar)1 msk rapsolja2 msk kalvfond1/3 del av citron juice från citronenGör så här:Fin hacka löken och rosmarin, fräs det sedan i lite olja och tillsätt tomaterna.Riv skalet från citronen och tillsätt det och kalvfonden och sedan pressa ned 1/3 del juice av citronen.Låt små puttra tills att den är i bra konsistens.Syrad lök2 st röda lökar1,5 dl vitvinsvinäger1,5 dl vattenGör så här:Blanda vatten och vinägern i en skål med lock.Skär löken i önskad form och lägg i skålen.Stäng locket och ställ i kylen 24 timmar.Saltbakad lök2 dl salt2 msk olja4 st schalottenlökarGör så här:Häll saltet i gjutjärns pannan och häll saltet i.Dela kökarna på längden och sätt med skalets sida nedåt mot saltet. Ringla lite olja över lökarna och ställ sedan på grillen på den övre delen och låt stå i ca 40 minuter.Lamm och grönsaker800 g lammfilé2 st gula paprikor2 st zucchiniSalt och pepparGör så här:Skär bort eventuella hinnor och senor på lammet.Skär paprikan i 4 delar per paprika och ta bort kärnhus och dom vita delarna.Skär bort ändorna på zucchinin.Grilla detta när det såsen är klar och löken har 5 min kvar. Grilla på nedre delen närmast glöden. Salta och peppra när det är ca 30 sekunder kvar innan du tar bort det från grillen så att man slipper beskan från en bränd peppar.