2 personer
Ingredienser:
Kyckling filè 2 st
Couscous 2 dl
Grönsaksfond 2 msk
Vatten 4 dl
Salt
Peppar
Malen ingefära 1 tsk
Gurkmeja 1 tsk
Rökt chilipulver 1 tsk
Graham masala 1 tsk
Fina små tomater 10 st
Rödlök 1 st
Gräslök ca 10 st strån 20-30 cm långa.
Sweetchili 1 dl
Grekisk yoghurt 2 dl
Tomatpurè 1 msk
vitlöksklyfta 1 st
Gör så här:
Blanda grekisk yoghurt med tomatpurén samt riven vitlök och salt.
Sätt på vattnet i en kastrull med grönsaksfonden.
Blanda ihop kryddorna och ställ åt sidan.
Stek kycklingfilèrna i lite olja och låt gå på ca 7an av 9 på värmen på plattan.
Hacka grönsakerna
När kycklingen börja kännas klar efter ca 7 min på vare sida så strö över halva kryddblandningen sen stek på den sidan och krydda på andra sidan och stek på den med.
Lägg ned couscousen i kokande buljongen och sätt på lock och låt stå och svälla i 5 min. efter 3 min öppna och lägg ned grönsakerna och och rör runt. låt svälla 2 min till. Blanda sedan ned Sweet chilin.
Lag upp och servera